Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2199 niezalogowanych)
1 Post
Yazik Yazik
(yazik)
Wiking
Zgadza się inne nacje nie są ok, ale myślę że większość zgodzi sie ze mną że każdy pragnie być postrzegany z dobrej strony, by stwarzać pozytywne emocje wśród zwłaszcza nowo poznanych ludzi. Dlatego zwraca się uwagę na rzeczy kojarzone z własną osobą co dotyczy w tym przypadku naszych rodaków. Przyznam że można dostrzec wielu wad w innych nacjach, dlatego miło byłoby byc dobrze postrzeganym. Może wtedy norki dostrzegliby że zwłaszcza azylanci są błędem w Norwegi, ponieważ większość z nich jest utrzymankami tego kraju. Ale z drugiej strony tak tu kolorowo jest dzięki nim w tym ponurym kraju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
tylko ze to "kolorowo" ,wszystkim wyjdzie bokiem i to niedlugo.....zobaczysz :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(penthomide)
Wiking
jak zwykle głupi kierowcy tych busów nie rozumieją , że takie zorganizowanie się powoduje że na sprawie dostaną zarzut działania w zorganizowanej grupie przestępczej zwanej mafią. W gazetach napiszą że to była mafia polska.
Tym biednym kierowecą wszystko się sypnie w momeńcie jak któryś będzie miał wypadek i zginie kilku pasażerów . Busy są pod obserwacją psiarni a wszystko rejestrowane . Radziłbym porządnym obywatelom nie korzystać z busów bo mogą mieć kłopoty z policją
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
wiecie co... ja nie korzystam z tych buisow, bo jezdze do polski raz do roku, i to samochodem, ale co was tak boli to ze zarabiaja sobie, uwazam ze bardzo dobrze, a to ze mpowia o polakach to muwia nie od dzis , i zawsze beda mowic, Taki parszywy narod, ci co popieraja noregow , nie wiem za co ich popieracie, bo oni sa wiekszymi kretaczami od polakow, oszustami i lewusami, nie mialem okazji zbytnio pracowac z polakami w norwegi, bo pracuje z norkami, i oni wcale ale to wcale nie sa swieci> Pozatym policja to sie tym nie zajmie jkesli sprawa ucichnie, to jest mala dzialalnosc, a policji jak wiadomo brakuje, myslicie ze sie beda zajmowac jakas sprawa busikow co woza polakow, watpie, chyba ze NRK zrobi znowu zadyme
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adi15)
Wiking
Poziomem intelektualnym to ty nie grzeszysz, czlowieku. Skoro tak pogardzasz Norwegami, kup busa pieluch i jedz do PL.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Monika D
(NiuNia84)
Wiking
Ze tez autor artukulu nie zastanowil sie przed jego napisaniem, czy w razie "wsypy" nie zostanie hmm.. powiedzmy posadzony o wspoludzial w nielegalnym procederze. W wersji norweskiej portalu tez tak szczegolowo podpowiedzieliscie, jak znalezc polskiego kierowce busa na lotnisku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
Ciekawe co ty tu robisz.. pewnie budowlanka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Monika D
(NiuNia84)
Wiking
"jezeli klient chce na czarno, to czemu nie".. tjaaa.. i dzieki takim jak Ty jak ktos chce pozniej pracowac tu legalnie, to ma problem, bo Norek sie zdarzyl juz nauczyc, ze "jak na czarno, to czemu nie"..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
Ja nie przyjechalem tu tak jak inni, jestem sykepleier, a jako sykepleier chyba nie da rady na czarno, zbyt powazny zawod, i zbyt powazne instytucje...
Mało tego to norwegia chciala zebym tu przyjechal, ja na sile sie tu nie pchalem !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Monika D
(NiuNia84)
Wiking
Sykepleier - ale ja nie o Tobie mowie, tylko o Bizi.. spojrz na temat.
Ten komentarz o budowlance tez mam nadzieje nie byl do mnie.. bo jesli tak - to pudlo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok